FRT24
♛Disclaimer

..........................................
Contents of this posts are under pressure. Shake well before using. Batteries not included, but lots of MSG and preservatives are. Avoid prolonged exposure to this posts. Void where prohibited. Use only as directed. This post may not be suitable for young children. Side effects of reading this post are not commonbut many include itching, redness and occasional fainting. If conditions persist, consult your physician. no fur-bearing animals were harming during the creation of this posts. Do not read this posts while operating a vehicles or heavy equipment. This articles may contain peanuts, but we doubt it. Any resemblence between this posts and others, good or bad is purely coincidental. This posts is meant for life purposes only. Reading this posts does not constitute legal advice. Should you need legal advice, seek a legal adviser.
..........................................

♛La Masterz



♔ Life ♔ Rara+Monsterz ♔ Food

♔ LetMeEatChu!
..........................................
I've been there for you since day one. Through hell and back, I'm never once left you by yourself. And you took advantage of that, of everything I offered which was all that I had. The one day that you realise what you had, will be the day that it won't matter, for it will be too late. You'll have already lost me.
..........................................

♛Potrets of Me



♛La GA

♛Memo+Random


..........................................
Please view in Chrome.
All basecode and design inspired from Mr.Google.
No stealer here !
..........................................

♛Archieve Man!

Memories♥
..........................................
..........................................

Older Post | Newer Post
Miss Efv : Dia Lagi :|
Saturday, 8 October 2011 | 10:39 pm | 4COMMENTS
Jumaat, 071011.
10:11pm.


oke ! nak story-morry ni . semalam pagi , macam biasa dalam pukul 2 lebih pagi dia miscall sebanyak 2 kali . kali ke-2 dia miscall , efv dengar so terbangun kejap . then dapat mecej dia . efv tak dapat nak reply coz tak ada kedit masa tu . kesian dia .

hari ni efv dapat mecej dia lagi . nak tahu masa bila ?? oke baca bawah ni .
     |
     |
     |
     V

tadi pagi-2 lagi dalam pukul 6.15am efv dah bangun yer sebab nak kuar pegi jogging dekat setia dengan kawan-2 . bila dah siap efv pun duduk kat depan rumah sambil online tunggu mereka-2 semua . tapi malangnya , bila mereka-2 smpai rumah efv terus dapat marah . mana taknya . janji nak gerak dari rumah efv pukul 7 , last-2 pukul 8 baru gerak .

sampai je dekat setia terus masuk 7E . efv just beli nescafe latte je . oke dah beli terus kuar tunggu kawan-2 yang masih ada kt dalam lagi . bila semua benda dah settle , kami masih lagi meneruskan perjalanan .

sekarang baru betul-2 dah sampai . hajat kami bukan setakat nak jogging je . ada jemputan sebenarnya . ada 4 orang kawan efv , syafinas , effa , zaireen dan mai buat birthday group mereka . best giler kot . time dah habis makan , main colet-2 kek pulak . haha . efv geram sangat-2 . bila dah basuh muka , kena lagi dan begitu lah seterusnya .

oke stoppppp ! sekarang dah pukul 11.24am . tengah fikir cara nak pergi hospital macam mana ??? siapa yang masuk hospital tu efv ???? yang masuk hospital tu kawan kepada boyfie kawan efv . dah dapat jalan penyelesaian . apa lagi balik lah .

balik rumah efv dulu . bila efv dah siap baru gerak tunggu teksi . yang tunggu teksi just efv , nad dan syam . dapat teksi terus pergi rumah nad sebab nak tunggu una siap . mase tunggu una siap ni lah yang dia mecej efv . pun tak dapat reply jugak sebab kedit low .

sekarang pukul 4 lebih dah sampai kat hospital . kami masuk tengok kejap je . sebab yang excident tu bukannya kami kenal pun . tak membe lagi . duduk rehat kan kaki kat ruang menunggu tu sebab kaki dari pagi tak berhenti bekerja .

perut dah lapar turun bawah beli makan . just makan burger and nasi je lah . tak banyak pun . tengah syok-2 makan , dapat lagi mecej dari dia . arrrrghhhhhhhh ! rasa macam nak nangis je . kesian lagi . kedit still tak ada nak mecej dia .

ni time balik pulak . kami-2 semua tunggu bas pukul 6 lebih lah . ada yang nak buang air tu pun takut . bukan takut apa pun . just takut kena tinggal bas je . bila semua benda dah settle . bas pun sampai tu pun pukul 8 lebih .

heaven giler rasa . but duduk kat dalam bas tu sejuk kot . una sampai naik kaki atas kerusi lagi tau . choiyyyy ! pukul 9 baru sampai rumah . wahhh ! heaven lagi sekali .

lain kali nak kuar macam ni lagi . hoho . best sangat-2 .

"hey kawan-2 nanti kuar lagi okey !"

"no hal lha !"

sampai sini saje dulu lha yer . kalau ada cerite baru nanti efv kongsi lagi . kbaii .

Miss Efv.