FRT24
♛Disclaimer

..........................................
Contents of this posts are under pressure. Shake well before using. Batteries not included, but lots of MSG and preservatives are. Avoid prolonged exposure to this posts. Void where prohibited. Use only as directed. This post may not be suitable for young children. Side effects of reading this post are not commonbut many include itching, redness and occasional fainting. If conditions persist, consult your physician. no fur-bearing animals were harming during the creation of this posts. Do not read this posts while operating a vehicles or heavy equipment. This articles may contain peanuts, but we doubt it. Any resemblence between this posts and others, good or bad is purely coincidental. This posts is meant for life purposes only. Reading this posts does not constitute legal advice. Should you need legal advice, seek a legal adviser.
..........................................

♛La Masterz



♔ Life ♔ Rara+Monsterz ♔ Food

♔ LetMeEatChu!
..........................................
I've been there for you since day one. Through hell and back, I'm never once left you by yourself. And you took advantage of that, of everything I offered which was all that I had. The one day that you realise what you had, will be the day that it won't matter, for it will be too late. You'll have already lost me.
..........................................

♛Potrets of Me



♛La GA

♛Memo+Random


..........................................
Please view in Chrome.
All basecode and design inspired from Mr.Google.
No stealer here !
..........................................

♛Archieve Man!

Memories♥
..........................................
..........................................

Older Post | Newer Post
Welcome kawan
Sunday, 25 December 2011 | 3:23 pm | 0COMMENTS
Assalamualaikum..
How korang hari ni ? Aku harap korang okey je lah yer . Emmmmm~ Aku rasa macam dah lama je tak up-to-date kan blog ni . Alasan aku cuma ni satu je ~ B.B belum bayar lah . hehe #what so @#$% lah Fara . Kau boleh ketawa gedik pulak kat sini . Itu bukan kau .

*STOP*

Act , tadi aku baru je habis edit kan blog ofcoz lah orang tak kan laut pulak kan ??? Bukan orang lain pun member kita jugak . Aku dah lama tak contect dengan dia #Alisya . Then hari tu dia mintak tolong aku editkn blog . Aku just edit simple+ala~tomey-II gitu . Theme yang dia nak purple kan Alisya . #amekkauakubagipurplesemua . Nak tengok hasil kerja aku ? Jom kita Stalker .

Btw , aku memang suka layan kepala otak kau yang something like crazy tu . Tak ada hal lah kalau aku nak editkan blog kau yang sebelum ni memang buruk gile . Ikhlas dari hati ni hahahaha~ #justjoke . And kau memang cerewet pun . Nak itulah , inilah semua aku dah bagi kan ? Nak apa-II lagi , rajin-II kan lah diri contact aku yer . Kau pun the best jugak okey . Sini aku bagi flying kiss #muahhpipikirikanan :face56: