FRT24
♛Disclaimer

..........................................
Contents of this posts are under pressure. Shake well before using. Batteries not included, but lots of MSG and preservatives are. Avoid prolonged exposure to this posts. Void where prohibited. Use only as directed. This post may not be suitable for young children. Side effects of reading this post are not commonbut many include itching, redness and occasional fainting. If conditions persist, consult your physician. no fur-bearing animals were harming during the creation of this posts. Do not read this posts while operating a vehicles or heavy equipment. This articles may contain peanuts, but we doubt it. Any resemblence between this posts and others, good or bad is purely coincidental. This posts is meant for life purposes only. Reading this posts does not constitute legal advice. Should you need legal advice, seek a legal adviser.
..........................................

♛La Masterz



♔ Life ♔ Rara+Monsterz ♔ Food

♔ LetMeEatChu!
..........................................
I've been there for you since day one. Through hell and back, I'm never once left you by yourself. And you took advantage of that, of everything I offered which was all that I had. The one day that you realise what you had, will be the day that it won't matter, for it will be too late. You'll have already lost me.
..........................................

♛Potrets of Me



♛La GA

♛Memo+Random


..........................................
Please view in Chrome.
All basecode and design inspired from Mr.Google.
No stealer here !
..........................................

♛Archieve Man!

Memories♥
..........................................
..........................................

Older Post | Newer Post
Miss Efv : My Angry Bird
Wednesday, 7 December 2011 | 8:44 pm | 0COMMENTS
Hey kawan ! Ingat lagi entry tentang cousin efv tu . Okey , kepada sesapa yang tak baca lagi meyh pergi STALKER . Emmm~ korang dah baca kan . Tu masa dia baru lahir . Hari ni umur dia dah 1 bulan 27 hari dah #hehehehe . Tadi aku main-II kamera , then aku adalah taking some picture dia . Nak tengok tak ? Nak tengok tak ? Let's kita layan gambar kat bawah ni :

#1st :

*muncung mahal tu ! " kau ada ? "
#2nd :
*Nak cakap apa tu ? #satuapapuntakfaham
#3rd :
" Sebok aa nak amek gambar kite ! " #buwekks~
#4th :
" Nak posing cam mane lagi eak ??? "
#5th :
*Masih lagi memikir ??? #hemmm
#6th :
Nak terbang pulak lah , boleh ? #


Gambar yang bawah ni korang jangan terkejut yer . Sebenarnya masa ni aku tertekan lama so jadi burst shoot dengan gambar #3rd . Aku pun tak expect dia boleh buat macam ni . Aku perasan pun masa nak upload gambar ni .
#7th :
"Hehehe ! Jangan lari ! Saya nak makan awak !"

Yang bawah ni pulak animate yang aku buat daripada gambar kat atas ni . Just suke-II je . 
#Animation :
angry bird
Okey tak animate yang aku buat ? Horror atau Fun ? Korang pon boleh buat juga cuma korang kena lebih kreatif sikit . Baru menjadi hasil yang korang nak . Kalau dah try buat tinggal kan LinkBlog kat #comments .

credit : Kenshii Iskandar , Canon Eos 1100D .