FRT24
♛Disclaimer

..........................................
Contents of this posts are under pressure. Shake well before using. Batteries not included, but lots of MSG and preservatives are. Avoid prolonged exposure to this posts. Void where prohibited. Use only as directed. This post may not be suitable for young children. Side effects of reading this post are not commonbut many include itching, redness and occasional fainting. If conditions persist, consult your physician. no fur-bearing animals were harming during the creation of this posts. Do not read this posts while operating a vehicles or heavy equipment. This articles may contain peanuts, but we doubt it. Any resemblence between this posts and others, good or bad is purely coincidental. This posts is meant for life purposes only. Reading this posts does not constitute legal advice. Should you need legal advice, seek a legal adviser.
..........................................

♛La Masterz



♔ Life ♔ Rara+Monsterz ♔ Food

♔ LetMeEatChu!
..........................................
I've been there for you since day one. Through hell and back, I'm never once left you by yourself. And you took advantage of that, of everything I offered which was all that I had. The one day that you realise what you had, will be the day that it won't matter, for it will be too late. You'll have already lost me.
..........................................

♛Potrets of Me



♛La GA

♛Memo+Random


..........................................
Please view in Chrome.
All basecode and design inspired from Mr.Google.
No stealer here !
..........................................

♛Archieve Man!

Memories♥
..........................................
..........................................

Older Post | Newer Post
Stop Acting, "Akulah yang paling hebat".
Tuesday, 13 March 2012 | 4:00 am | 0COMMENTS
Setiap manusia diciptakan berbeza-II dan orang yang paling mengenali aku adalah diri Farra sendiri ! Tetapi, orang yang berada di sekeliling Farra adalah cermin terbaik dapat melihat diri Farra sebenar.

Apap pun setiap orang punya berjuta alasan untuk berbeza sikap. Namun, setiap orang juga sebenarnya memiliki banyak alasan untuk saling memahami akan jurang perbezaan tersebut. Tak perlu sombong atau berlagak jadi manusia. Tak kiraah suatu hari nanti, korang akan kembali kepadaNya. Jadi sebab itulah, apa pun yang korang ada sekarang ni, tak lebih sekadar anugerah Tuhan! Bukan kerana kehebatan korang. Jadi, berhentilah perasan menjadi orang yang SuperbHot!

Bagi Farra, girls / boys yang cantik atau handsome itu dapat dilihat dari hatinya, perilakunya, tutur katanya serta kedewasaannya. Tapi, zaman sekarang ni ramai sangat yang bertopengkan wajah menawan, body 'meletop' tapi kelakuan, tutur kata dan hati ? Alahai . . . bagai ular berbisa !

Sifat dan perilaku seseorang itu very penting. Even wajah tak cantik atau handsome tapi sifat dan perilaku yang cantik akan 'memantolkan' aura kecantikan tersendiri. In our life, act korang lah yang bertanggungjawab on sikap korang sendiri. Korang kena terima tanggungjawab sepanjang hidup korang. So, jangan berterusan menyalahkan orang lain atau apa sekalipun, kecuali diri korang sebab korang yang tentukan pilihan sikap korang terhadap kehidupan. Korang kena berani terima tanggungjawab atas perilaku dan tindakan korang. Tinggalkan sikap buruk dan sucikan diri korang. Kembalilah ke 'highway' yang benar. Satukan impian korang dan terus maju. Tak ada orang yang mampu ubah hidup korang jadi lebih baik kecuali korang sendiri yang lakukan. Tunjukkan sikap konsisten korang yang berintergriti tinggi agar orang tahu korang yang 'educated'. Ingat erk, ketelusan hati itu adalah kunci terciptanya keharmonian hidup.

Kita semua ni just manusia biasa ofcoz pasti memiliki kekurangan, kelemahan dan kesalahan! So, stop acting berasa akulah yang paling hebat! Sedarlah sikit siapa diri korang dan siapa orang lain because kita masih lagi di dunia yang sama, sama-II berstatus 'just a human being' !
#End of this entry !