FRT24
♛Disclaimer

..........................................
Contents of this posts are under pressure. Shake well before using. Batteries not included, but lots of MSG and preservatives are. Avoid prolonged exposure to this posts. Void where prohibited. Use only as directed. This post may not be suitable for young children. Side effects of reading this post are not commonbut many include itching, redness and occasional fainting. If conditions persist, consult your physician. no fur-bearing animals were harming during the creation of this posts. Do not read this posts while operating a vehicles or heavy equipment. This articles may contain peanuts, but we doubt it. Any resemblence between this posts and others, good or bad is purely coincidental. This posts is meant for life purposes only. Reading this posts does not constitute legal advice. Should you need legal advice, seek a legal adviser.
..........................................

♛La Masterz



♔ Life ♔ Rara+Monsterz ♔ Food

♔ LetMeEatChu!
..........................................
I've been there for you since day one. Through hell and back, I'm never once left you by yourself. And you took advantage of that, of everything I offered which was all that I had. The one day that you realise what you had, will be the day that it won't matter, for it will be too late. You'll have already lost me.
..........................................

♛Potrets of Me



♛La GA

♛Memo+Random


..........................................
Please view in Chrome.
All basecode and design inspired from Mr.Google.
No stealer here !
..........................................

♛Archieve Man!

Memories♥
..........................................
..........................................

Older Post | Newer Post
Oh my god ?
Thursday, 3 May 2012 | 6:02 am | 0COMMENTS
Assalamualaikum.

ada sedikit kemusykilan timbul di sini. pelik ke tajuk post ni ? saya harap tidak ye. biasanya budak-II kat sekolah, bila terkejut je terus cakap " Oh My Gucci " , betul ? haha , okey silap. Dia orang akan cakap " Oh My God ". Then, cikgu akan tanya , " Apa awak cakap oh my god , oh my god ni , hah ? " . Aku faham cikgu nak suruh kita orang cakap " Ya Allah " tapi aku rasa tak salah. That's sentence just in Enlish , right ?

Macam mana pulak kalau satu hari nanti , kita belajar kat overseas #insyallah . Dia orang mesti nak tau adat dengan agama kita. Tak kan kita nak sebut Allah banyak kali depan dia orang . Kita akan describe sebagai Tuhan kita .

Then , tak kan nak sebut Tuhan je pulak kan ? Dia orang sah-II lah tak faham . So , bila kita translate balik sama je Tuhan = God dalam English . Tapi tak elok juga kalau sebut selalu . Kita kan Islam ada words yang lebih elok untuk disebut .

This is only a opinion of a high school student ^.^